La Boina Roja

Linux, the struggles are real!

#OkSven de hashtag voor #viruswappie Sven Hulleman

Leave a comment

Sven Hulleman, de man die je om de drie zinnen laat weten dat hij jurist is. Smijt met termen in het Latijn. Zich (volgens zijn eigen idee)  kleedt als een jonkheer. Dit allemaal zodat hij zich voor kan doen als een man van gegoede komaf. Eigenlijk is hij niet anders dan geen geschifte idioot, die zich voordoet als de man die opkomt voor het plebs. Alles wat hij aanraakt mislukt.

Hij heeft  het in Rotterdam geprobeerd met drie zaken. Een juridisch buro “Meson Juristen” met aan de ene kant “Le Lapin Fou“. Dat moest een wijnbar worden met in de kelder een club “Le Lapin Noir”(als je belt naar het nummer dat hier staat krijg je Sven aan de lijn). En aan de andere kant van “Meson Juristen” had hij de zaak “Atelier D’Artistes” ofzoiets. Hij heeft alle drie de panden laten verbouwen en alle drie de zaken zijn spectaculair gefaald. Zonde van de spaarcenten van je oma’s, Sven!

Sven heeft inmiddels een echte goudmijn gevonden, de kwetsbare mens. Het type persoon, dat niet doorheeft dat Sven vol met waanideeën is.

Een paar pareltjes:

Hier beweert Sven stellig dat homeopathie verboden is in Frankrijk. #OkSven. Homeopathie is niet verboden in Frankrijk, het wordt (terecht!) niet meer vergoed in Frankrijk vanaf 2020.

Sven is vrije jurist, hij zou zogenaamd de advocatuur niet in willen, #OkSven. Het is eerder dat je geen patroon (= iemand die advocaat-stagiairs opleidt tot advocaat) kon vinden die jou wilde opleiden. Geen enkele weldenkende patroon wil zijn vingers aan jou branden, je bent een walking and talking liability. (Hier kun je de volledige podcast, met MLM kwakzalver Marije Berkelaar zien.)

Sven heeft iets vernomen van een uitstekend chirurg, #OkSven. Natuurlijk verneem jij dingen van een uitstekend chirug, een dermatoloog zou te min voor je zijn. Laat me raden deze uitstekende chirurg is uiteraard hersenchirurg? Maar goed, deze uitstekende chirurg beweert dat virologen het afvoerputje zijn van de medische wereld #OkSven.(Hier kun je de volledige podcast zien)

Jammer dat de podcasts van Lange Frans zijn verwijderd van youtube. In een van zijn podcasts beweer je namelijk, dat Michelle Obama en Cameron Diaz zich hebben om laten bouwen tot vrouw. #OkSven.

En dan nodig jij in de podcast hieronder Arjen Lubach uit, om over de inhoud te praten (je wekt de illusie met hem bevriend te zijn #OkSven). Over welke inhoud heb je het Sven, je waanideeën?

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s