La Boina Roja

Linux, the struggles are real!

Beste Romee Strijd,

Leave a comment

Je bent mooi, je bent lang, slank en blond. Als iemand het gezicht van Nederland moet zijn dan ben jij dat wel. Zeg maar, net zoals Frankrijk Marianne heeft. Wist je trouwens dat het model Laetitia Casta in 1999 was verkozen tot de nieuwe Marianne om vervolgens een jaar later naar Londen te verhuizen. Ze wilde namelijk de hoge belastingen in Frankrijk ontwijken, deze move heeft voor een smakelijke rel gezorgd. Het gezicht van Frankrijk dat Frankrijk ontvlucht, niet echt een Marianne actie.

Ik heb de indruk dat ik de enige ben die vraagtekens heeft bij je relatie met Laurens van Leeuwen. Jij was pas 14 en hij was 19 toen het aanging tussen jullie. Ik geloof echt niet dat hij opeens belangstelling voor je had toen je 14 was. Je was nog maar een kind destijds, net brugpieper af. Toen hij je “verkering vroeg” zei hij kennelijk dit voordat je ja zei “Want, als we het doen, is het voor altijd.’’ Heel creepy om een 14-jarige zo onder druk te zetten. Ik vind Laurens maar een griezelige groomer, ja Romee je bent gegroomed.

Kon Laurens niet op zijn minst wachten tot je 18 was en jou je jeugd gunnen? Het verschil tussen 14 en 19 is gewoon te groot. Dat is niet te vergelijken met 24 en 29. Ik vind dat Laurens je jeugd en de ervaringen die daarbij horen van je heeft afgepakt.

Het verbaasd me dat mensen wel vallen over de relatie van Gio Latooy en Jade van Vliet, ook een relatie waarbij ik mijn vraagtekens heb. Maar dat ik nergens, maar dan ook nergens kritische opmerkingen kan vinden over jouw relatie met Laurens van Leeuwen.

En nee Romee, ik ben niet het type feminist die het empowerement noemt als een oudere vrouw een relatie heeft me een te jonge man. Toen Monique Westenberg een relatie kreeg met de toen 20-jarige Dre Hazes, dacht ik ook bij mezelf “mens zoek een man van je eigen leeftijd”. Dat hij zich nu openlijk afzet tegen “Mama Mo” met een vrouw van zijn eigen leeftijd, verbaast mij dan ook niets. Maar ach, Mo is inmiddels binnen. Zij heeft immers “Dre de Derde” eruit gescheten en dat arme kind exploiteert ze bij elke mogelijkheid die zie heeft. Want deze “Dre” heeft ze namelijk wel onder controle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s